May 2014

Kuala lumpur : 7 April 2012 – Al Naqiy Islamic Solutions Sdn Bhd dengan kerjasama Masjid Wilayah Kuala Lumpur berjaya mengadakan Bengkel Perancangan Kewangan Keluarga Secara Islam ( BPKKI ) yang bertempat di Dewan Masjid Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Bengkel ini telah disampaikan oleh penceramah terkenal tanah air yang juga merupakan pakar dalam Kewangan dan Perbankan Islam iaitu Ustaz Dr Hj. Zaharuddin bin Abdul Rahman.

10

May
2014

Kuala Lumpur: 15 Julai 2012 – AlNaqiy Islamic Solutions Sdn Bhd dengan jayanya telah mengadakan Kursus Formula Solat Sempurna yang pertama bertempat di Dewan Kuliyah Utama, Akademi Pengajian Islam, Universiti Malaya, Kuala Lumpur. Bersempena dengan kedatangan pesta ibadah iaitu bulan Ramadhan, Al-Naqiy telah mengambil satu inisiatif untuk mengadakan kursus sampingan ini bagi membantu orang awam memperbaiki solat mereka sebagai persediaan menyambut bulan yang mulia ini. Kursus yang diadakan

10

May
2014
January 2014

Kuala Lumpur: 16 Mac 2013 – Al Naqiy Islamic Solutions Sdn. Bhd. (Al Naqiy), telah mengadakan seminar yang pertama untuk 2013. Seminar Perancangan Kewangan Keluarga Secara Islam (SPKKSI) kali keempat ini telah diadakan dengan jayanya bertempat di Suruhanjaya Sekuriti Malaysia. Seminar yang sememangnya mantap telah digandingkan dengan tiga orang penceramah yang hebat dalam perbankan dan kewangan Islam di Malaysia iaitu Dr. Zaharuddin Abd Rahman, Dr.

08

Jan
2014

January 2014